Uutiset

6.10.2019Estekisojen 6.10. lähtölistat ja kilpailijatiedoteLue lisää »28.9.20191-tason koululuokkien 29.9. ratsunumerot lisättyLue lisää »27.9.20191-tason kouluratsastuskilpailut 29.9.2019, lähtölistat ja kilpailijatiedote julkaistu!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Talent Program - Ratsastusvalmennuksen laatujärjestelmä

Talent Program on valmennuksen kehitys- ja laatuohjelma, johon valittiin 11 pilottiseuraa - Ratsastusseura Capriole ry. ainoana Kaakkois-Suomen alueelta. Talent-toiminta alkoi seurassamme elokuussa 2013.

Talent Program oli pilottivaiheessa 2013-2014 suunniteltu kohdennettavan kolmelle eri tasolle. Nämä tasot sijoittuvat olemassa olevaan valmennusjärjestelmään seuraavasti: I-taso on aluevalmennustasoon valmistavaa toimintaa, II-taso on aluevalmennustasolta maajoukkuevalmennukseen siirtymiseen valmistavaa toimintaa ja III-taso on kansainväliseen toimintaan siirtymiseen valmistavaa toimintaa. Ratsastusseura Capriole toteutti I-tason valmennustoimintaa, eli ratsastuskouluopetuksen ja aluevalmennuksen välissä olevaa seuravalmennusta.

Talent-toiminnasta seurassamme vastasi Katariina Mutka
, joka toimi Talent-valmennusryhmien ns. kotivalmentajana. Vierailevina Talent-valmentajina säännöllisesti toimivat kouluratsastuksessa Jussi Ahtiainen ja esteratsastuksessa Tuomas Jauhiainen.

Katso lisää Suomen Ratsastajainliiton Talent-sivuilta!

CARA:n Talent-tiimissä ratsasti mm. Anniina Lamponen - Claus.

MITEN MUKAAN:
  • Ratsastaja voi ottaa yhteyttä suoraan Talent-ohjelmaan mukaan valittuun toimijaan ja tiedustella valintaperusteista.
  • Tärkeää on, että ratsastajan lisäksi myös hänen perheensä sitoutuu tukemaan säännöllistä ja tavoitteellista valmentautumista ja kilpailemista, mm. lisääntyneiden kustannusten ja harjoitusmäärien osalta.
  • Tutustu SRL:n sivuilla Kilparatsastajan Urapolkuun