Muu toiminta


Tervetuloa seuraretkelle Hevoset Kaivarissa -tapahtumaan

lauantaina 20.5.2017!

Liikkeelle lähdetään Tilausliikenne Veijo Pulkan linja-autolla klo 7.00 Minimanin pihasta ja menomatka tehdään yhden pysähdyksen taktiikalla, paluukuljetus takaisin lähtee klo 19.00. Reissu on seuran jäsenille maksuton ja seuraan kuulumattomille bussikuljetus 20 € / alle 12-vuotiaat 10 € (tapahtuma on maksuton). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla CARA:n jäsenet huoltajineen.

Retki tehdään yhteistyössä Mäntyharjun Ratsastajien kanssa, joten bussi täyttyy iloisista hevosihmisistä :)

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 17.5.2017: juulia.torniainen@gmail.com, jonka jälkeen saat seuraavana päivänä vahvistusviestin retkelle mukaan pääsystä. HUOM! Alle 12-vuotiailla on oltava retkellä mukana huoltaja (aikuinen tai vanhempi sisarus/kaveri) ja alaikäisillä vanhempien/huoltajan lupa.

Adalmina_keppihepalla.JPG

 


RETKET

Ratsastusseura Capriole järjestää myös erilaisia retkiä: Olemme käyneet mm. Hamina Bastionissa, Helsinki Horse Show'ssa, Apassionatassa ja issikkavaelluksella.
Jos Sinulla on toiveita tai ehdotuksia retkikohteiksi, ota rohkeasti yhteyttä CARA:n hallituksen jäseniin tai jaostojen yhteyshenkilöihin!
 

RATSASTUSTAPAHTUMAT

Ratsastusseuramme toimintaan on alusta lähtien kuulunut vilkkaan ratsastuskilpailutoiminnan ja hevostaitokoulutusten lisäksi erilaisten ratsastustapahtumien järjestäminen yleisölle: Tapahtumissa on tarjottu mm. ratsastus- ja hevosajelumahdollisuuden lisäksi aina myös laadukkaita ja vauhdikkaitakin ratsastusesityksiä. Seuran eri-ikäisten jäsenten reipas yhteisponnistus oli koko perheen iloisen satunäytelmän "Pinkkihilkan" valmistaminen ja esittäminen keväällä 2007.
Hevosvalokuvauskurssilaisia Tuokon Tallin maneesikahviossa.